The Goathouse

The Goathouse kun je vinden aan de Jentsjemar 9 in Leeuwarden.

Meer informatie over The Goathouse in Leeuwarden

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Leeuwarden of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is The Goathouse wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, The Goathouse in Leeuwarden is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is The Goathouse vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is The Goathouse in Leeuwarden meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over The Goathouse ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Jentsjemar 9 in Leeuwarden. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij The Goathouse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Goathouse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. The Goathouse

Bezoekers bekeken ook