Hockeyclub Zwaluwen

Hockeyclub Zwaluwen kun je vinden aan de Grebbeberglaan in Utrecht.

Meer informatie over Hockeyclub Zwaluwen in Utrecht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Utrecht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Zwaluwen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Zwaluwen in Utrecht is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Zwaluwen vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Zwaluwen in Utrecht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Zwaluwen ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Grebbeberglaan in Utrecht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Hockeyclub Zwaluwen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Zwaluwen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Zwaluwen

Bezoekers bekeken ook