De Skate Dokter

De Skate Dokter kun je vinden aan de Jan van Galenstraat 135 in Amsterdam.

Meer informatie over De Skate Dokter in Amsterdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amsterdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is De Skate Dokter wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, De Skate Dokter in Amsterdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is De Skate Dokter vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is De Skate Dokter in Amsterdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over De Skate Dokter ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Jan van Galenstraat 135 in Amsterdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 20 260 0055, of door te mailen via de website: http://www.skatedokter.nl/

Hoe kom je bij De Skate Dokter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Skate Dokter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. De Skate Dokter

Bezoekers bekeken ook