Brun Sport

Brun Sport kun je vinden aan de Dorpstraat 43 in Heumen.

Meer informatie over Brun Sport in Heumen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Heumen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Brun Sport wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Brun Sport in Heumen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Brun Sport vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Brun Sport in Heumen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Brun Sport ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Dorpstraat 43 in Heumen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 24 358 7260, of door te mailen via de website: http://www.brun.nl/

Hoe kom je bij Brun Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brun Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Brun Sport

Bezoekers bekeken ook