DAKA Harderwijk

DAKA Harderwijk kun je vinden aan de Lorentzstraat 16-18 in Harderwijk.

Meer informatie over DAKA Harderwijk in Harderwijk

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Harderwijk of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is DAKA Harderwijk wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, DAKA Harderwijk in Harderwijk is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is DAKA Harderwijk vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is DAKA Harderwijk in Harderwijk meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over DAKA Harderwijk ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Lorentzstraat 16-18 in Harderwijk. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 341 413 960, of door te mailen via de website: https://www.daka.nl/winkels/harderwijk-lorentzstraat

Hoe kom je bij DAKA Harderwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DAKA Harderwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. DAKA Harderwijk

Bezoekers bekeken ook