Oomssport Schaatsen & Skeelers

Oomssport Schaatsen & Skeelers kun je vinden aan de Jaap Edenweg 10 in Den Haag.

Meer informatie over Oomssport Schaatsen & Skeelers in Den Haag

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Den Haag of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Oomssport Schaatsen & Skeelers wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Oomssport Schaatsen & Skeelers in Den Haag is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Oomssport Schaatsen & Skeelers vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Oomssport Schaatsen & Skeelers in Den Haag meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Oomssport Schaatsen & Skeelers ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Jaap Edenweg 10 in Den Haag. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 70 329 8811, of door te mailen via de website: https://www.oomssport.nl/

Hoe kom je bij Oomssport Schaatsen & Skeelers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oomssport Schaatsen & Skeelers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Oomssport Schaatsen & Skeelers

Bezoekers bekeken ook