diy_hockey

diy_hockey kun je vinden aan de in .

Meer informatie over diy_hockey in

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is diy_hockey wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, diy_hockey in is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is diy_hockey vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is diy_hockey in meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over diy_hockey ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op in . Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: https://www.instagram.com/diy_hockey/

Hoe kom je bij diy_hockey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je diy_hockey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. diy_hockey

Bezoekers bekeken ook