Decathlon Groningen

Decathlon Groningen kun je vinden aan de Sontplein 5 in Groningen.

Meer informatie over Decathlon Groningen in Groningen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Groningen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Decathlon Groningen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Decathlon Groningen in Groningen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Decathlon Groningen vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Decathlon Groningen in Groningen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Decathlon Groningen ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Sontplein 5 in Groningen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 85 000 3637, of door te mailen via de website: https://www.decathlon.nl/landing/decathlon-groningen/_/R-a-sportwinkel-groningen?utm_source=gmb&utm_medium=local&utm_campaign=groningen

Hoe kom je bij Decathlon Groningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Decathlon Groningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Decathlon Groningen

Bezoekers bekeken ook