Don Quishoot

Don Quishoot kun je vinden aan de Onze Lieve Vrouwestraat 1 in Eindhoven.

Meer informatie over Don Quishoot in Eindhoven

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Eindhoven of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Don Quishoot wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportschool is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Don Quishoot in Eindhoven is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportschool om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Don Quishoot vooral een Sportschool waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Don Quishoot in Eindhoven meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Don Quishoot ? Je kunt de Sportschool bezoeken op Onze Lieve Vrouwestraat 1 in Eindhoven. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 40 247 3644, of door te mailen via de website: http://www.donquishoot.nl/

Hoe kom je bij Don Quishoot? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Don Quishoot het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Don Quishoot

Bezoekers bekeken ook