Holland Hockey

Holland Hockey kun je vinden aan de Graafschapstraat 134 in Amsterdam.

Meer informatie over Holland Hockey in Amsterdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amsterdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Holland Hockey wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportschool is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Holland Hockey in Amsterdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportschool om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Holland Hockey vooral een Sportschool waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Holland Hockey in Amsterdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Holland Hockey ? Je kunt de Sportschool bezoeken op Graafschapstraat 134 in Amsterdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 11532905, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Holland Hockey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Holland Hockey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Holland Hockey

Bezoekers bekeken ook