Panasj Nederland

Panasj Nederland kun je vinden aan de Van Diepenburchstraat 42 in Den Haag.

Meer informatie over Panasj Nederland in Den Haag

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Den Haag of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Panasj Nederland wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportschool is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Panasj Nederland in Den Haag is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportschool om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Panasj Nederland vooral een Sportschool waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Panasj Nederland in Den Haag meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Panasj Nederland ? Je kunt de Sportschool bezoeken op Van Diepenburchstraat 42 in Den Haag. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 83592025, of door te mailen via de website: http://www.panasj.nl/

Hoe kom je bij Panasj Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Panasj Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Panasj Nederland

Bezoekers bekeken ook