Rugby Club Groningen Heren Vier

Rugby Club Groningen Heren Vier kun je vinden aan de Rijksstraatweg 15 in Haren.

Meer informatie over Rugby Club Groningen Heren Vier in Haren

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Haren of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Rugby Club Groningen Heren Vier wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportschool is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Rugby Club Groningen Heren Vier in Haren is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportschool om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Rugby Club Groningen Heren Vier vooral een Sportschool waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Rugby Club Groningen Heren Vier in Haren meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Rugby Club Groningen Heren Vier ? Je kunt de Sportschool bezoeken op Rijksstraatweg 15 in Haren. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 37735841, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Rugby Club Groningen Heren Vier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rugby Club Groningen Heren Vier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Rugby Club Groningen Heren Vier

Bezoekers bekeken ook