Hockeyschool EVO

Hockeyschool EVO kun je vinden aan de Van Dishoeckstraat 30 in Vlissingen.

Meer informatie over Hockeyschool EVO in Vlissingen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Vlissingen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyschool EVO wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportschool is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyschool EVO in Vlissingen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportschool om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyschool EVO vooral een Sportschool waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyschool EVO in Vlissingen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyschool EVO ? Je kunt de Sportschool bezoeken op Van Dishoeckstraat 30 in Vlissingen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 13542935, of door te mailen via de website: https://www.hockeyschoolevo.nl/kinderfeestjes/

Hoe kom je bij Hockeyschool EVO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyschool EVO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyschool EVO

Bezoekers bekeken ook