Hockey Camp Europe

Hockey Camp Europe kun je vinden aan de Kummenaedestraat in Geleen.

Meer informatie over Hockey Camp Europe in Geleen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Geleen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Camp Europe wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportschool is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Camp Europe in Geleen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportschool om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Camp Europe vooral een Sportschool waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Camp Europe in Geleen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Camp Europe ? Je kunt de Sportschool bezoeken op Kummenaedestraat in Geleen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.hockeycampeurope.com/

Hoe kom je bij Hockey Camp Europe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Camp Europe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Camp Europe

Bezoekers bekeken ook