Intersport Twinsport Nijmegen-City

Intersport Twinsport Nijmegen-City kun je vinden aan de Plein 1944 90 in Nijmegen.

Meer informatie over Intersport Twinsport Nijmegen-City in Nijmegen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nijmegen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Intersport Twinsport Nijmegen-City wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Intersport Twinsport Nijmegen-City in Nijmegen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Intersport Twinsport Nijmegen-City vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Intersport Twinsport Nijmegen-City in Nijmegen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Intersport Twinsport Nijmegen-City ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Plein 1944 90 in Nijmegen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 24 382 3210, of door te mailen via de website: https://www.intersporttwinsport.nl/winkels/intersport-twinsport-nijmegen-city

Hoe kom je bij Intersport Twinsport Nijmegen-City? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intersport Twinsport Nijmegen-City het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Intersport Twinsport Nijmegen-City

Bezoekers bekeken ook