DAKA Deventer

DAKA Deventer kun je vinden aan de Boreelplein 7 in Deventer.

Meer informatie over DAKA Deventer in Deventer

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Deventer of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is DAKA Deventer wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, DAKA Deventer in Deventer is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is DAKA Deventer vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is DAKA Deventer in Deventer meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over DAKA Deventer ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Boreelplein 7 in Deventer. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 570 617 882, of door te mailen via de website: https://www.daka.nl/winkels/deventer-boreelplein

Hoe kom je bij DAKA Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DAKA Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. DAKA Deventer

Bezoekers bekeken ook