W&H Sports B.V

W&H Sports B.V kun je vinden aan de Haverstraat 71 in Nieuw-Vennep.

Meer informatie over W&H Sports B.V in Nieuw-Vennep

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nieuw-Vennep of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is W&H Sports B.V wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, W&H Sports B.V in Nieuw-Vennep is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is W&H Sports B.V vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is W&H Sports B.V in Nieuw-Vennep meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over W&H Sports B.V ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Haverstraat 71 in Nieuw-Vennep. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 252 683 300, of door te mailen via de website: http://www.whsports.nl/

Hoe kom je bij W&H Sports B.V? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je W&H Sports B.V het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. W&H Sports B.V

Bezoekers bekeken ook