Eindhoven Sport

Eindhoven Sport kun je vinden aan de Antoon Coolenlaan 1 in Eindhoven.

Meer informatie over Eindhoven Sport in Eindhoven

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Eindhoven of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Eindhoven Sport wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Vereniging of organisatie is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Eindhoven Sport in Eindhoven is er voor alle niveaus. Het is een ideale Vereniging of organisatie om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Eindhoven Sport vooral een Vereniging of organisatie waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Eindhoven Sport in Eindhoven meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Eindhoven Sport ? Je kunt de Vereniging of organisatie bezoeken op Antoon Coolenlaan 1 in Eindhoven. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 40 238 1151, of door te mailen via de website: http://eindhovensport.nl/

Hoe kom je bij Eindhoven Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eindhoven Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Eindhoven Sport

Bezoekers bekeken ook