V.C. Vessem

V.C. Vessem kun je vinden aan de Groenewoud 49 in Vessem.

Meer informatie over V.C. Vessem in Vessem

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Vessem of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is V.C. Vessem wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Vereniging of organisatie is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, V.C. Vessem in Vessem is er voor alle niveaus. Het is een ideale Vereniging of organisatie om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is V.C. Vessem vooral een Vereniging of organisatie waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is V.C. Vessem in Vessem meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over V.C. Vessem ? Je kunt de Vereniging of organisatie bezoeken op Groenewoud 49 in Vessem. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://vcvessem.nl/

Hoe kom je bij V.C. Vessem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je V.C. Vessem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. V.C. Vessem

Bezoekers bekeken ook