Hockeyclub Holten Rijssen

Hockeyclub Holten Rijssen kun je vinden aan de Aaltinksweg 1b in Holten.

Meer informatie over Hockeyclub Holten Rijssen in Holten

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Holten of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Holten Rijssen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Holten Rijssen in Holten is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Holten Rijssen vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Holten Rijssen in Holten meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Holten Rijssen ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Aaltinksweg 1b in Holten. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 548 362 624, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Hockeyclub Holten Rijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Holten Rijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Holten Rijssen

Bezoekers bekeken ook