Zaalhockeyhal

Zaalhockeyhal kun je vinden aan de Oostermeentherand 16 in Steenwijk.

Meer informatie over Zaalhockeyhal in Steenwijk

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Steenwijk of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Zaalhockeyhal wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Zaalhockeyhal in Steenwijk is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Zaalhockeyhal vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Zaalhockeyhal in Steenwijk meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Zaalhockeyhal ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Oostermeentherand 16 in Steenwijk. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 521 320 240, of door te mailen via de website: http://zaalhockeyhal.nl/

Hoe kom je bij Zaalhockeyhal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zaalhockeyhal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Zaalhockeyhal

Bezoekers bekeken ook