WMHC - Hockeyclub Wageningen

WMHC - Hockeyclub Wageningen kun je vinden aan de Bornsesteeg 10 in Wageningen.

Meer informatie over WMHC - Hockeyclub Wageningen in Wageningen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Wageningen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is WMHC - Hockeyclub Wageningen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, WMHC - Hockeyclub Wageningen in Wageningen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is WMHC - Hockeyclub Wageningen vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is WMHC - Hockeyclub Wageningen in Wageningen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over WMHC - Hockeyclub Wageningen ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Bornsesteeg 10 in Wageningen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 317 411 631, of door te mailen via de website: http://www.wmhc.nl/

Hoe kom je bij WMHC - Hockeyclub Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WMHC - Hockeyclub Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. WMHC – Hockeyclub Wageningen

Bezoekers bekeken ook