MHC Wijchen

MHC Wijchen kun je vinden aan de Campuslaan 11 in Wijchen.

Meer informatie over MHC Wijchen in Wijchen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Wijchen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is MHC Wijchen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, MHC Wijchen in Wijchen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is MHC Wijchen vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is MHC Wijchen in Wijchen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over MHC Wijchen ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Campuslaan 11 in Wijchen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 24 641 6424, of door te mailen via de website: http://www.mhcwijchen.nl/

Hoe kom je bij MHC Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MHC Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. MHC Wijchen

Bezoekers bekeken ook