Stichting Hockeybelangen Boxtel

Stichting Hockeybelangen Boxtel kun je vinden aan de Molenwijk 1a in Boxtel.

Meer informatie over Stichting Hockeybelangen Boxtel in Boxtel

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Boxtel of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Stichting Hockeybelangen Boxtel wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Club is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Stichting Hockeybelangen Boxtel in Boxtel is er voor alle niveaus. Het is een ideale Club om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Stichting Hockeybelangen Boxtel vooral een Club waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Stichting Hockeybelangen Boxtel in Boxtel meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Stichting Hockeybelangen Boxtel ? Je kunt de Club bezoeken op Molenwijk 1a in Boxtel. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: https://www.mhcmep.nl/site/default.asp?Option=2502&stcname=sponsoring_shb

Hoe kom je bij Stichting Hockeybelangen Boxtel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Hockeybelangen Boxtel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Stichting Hockeybelangen Boxtel

Bezoekers bekeken ook