Stichting Hockey Accommodatie Kalfjeslaan

Stichting Hockey Accommodatie Kalfjeslaan kun je vinden aan de Nieuwe Kalfjeslaan 21 in Amstelveen.

Meer informatie over Stichting Hockey Accommodatie Kalfjeslaan in Amstelveen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amstelveen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Stichting Hockey Accommodatie Kalfjeslaan wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Club is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Stichting Hockey Accommodatie Kalfjeslaan in Amstelveen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Club om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Stichting Hockey Accommodatie Kalfjeslaan vooral een Club waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Stichting Hockey Accommodatie Kalfjeslaan in Amstelveen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Stichting Hockey Accommodatie Kalfjeslaan ? Je kunt de Club bezoeken op Nieuwe Kalfjeslaan 21 in Amstelveen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Stichting Hockey Accommodatie Kalfjeslaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Hockey Accommodatie Kalfjeslaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Stichting Hockey Accommodatie Kalfjeslaan

Bezoekers bekeken ook