SV Phoenix

SV Phoenix kun je vinden aan de Koeburgweg 1 in Zeist.

Meer informatie over SV Phoenix in Zeist

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zeist of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is SV Phoenix wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Club is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, SV Phoenix in Zeist is er voor alle niveaus. Het is een ideale Club om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is SV Phoenix vooral een Club waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is SV Phoenix in Zeist meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over SV Phoenix ? Je kunt de Club bezoeken op Koeburgweg 1 in Zeist. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.phoenixhockey.nl/

Hoe kom je bij SV Phoenix? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SV Phoenix het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. SV Phoenix

Bezoekers bekeken ook