Hattemse Mixed Hockey Club

Hattemse Mixed Hockey Club kun je vinden aan de Hazenakker 2 in Hattem.

Meer informatie over Hattemse Mixed Hockey Club in Hattem

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Hattem of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hattemse Mixed Hockey Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hattemse Mixed Hockey Club in Hattem is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hattemse Mixed Hockey Club vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hattemse Mixed Hockey Club in Hattem meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hattemse Mixed Hockey Club ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Hazenakker 2 in Hattem. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.hattemhockey.net/

Hoe kom je bij Hattemse Mixed Hockey Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hattemse Mixed Hockey Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hattemse Mixed Hockey Club

Bezoekers bekeken ook