Harlinger Mixed Hockeyclub

Harlinger Mixed Hockeyclub kun je vinden aan de Westerzeedijk 13 in Harlingen.

Meer informatie over Harlinger Mixed Hockeyclub in Harlingen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Harlingen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Harlinger Mixed Hockeyclub wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Harlinger Mixed Hockeyclub in Harlingen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Harlinger Mixed Hockeyclub vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Harlinger Mixed Hockeyclub in Harlingen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Harlinger Mixed Hockeyclub ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Westerzeedijk 13 in Harlingen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 517 433 012, of door te mailen via de website: http://www.harlingermhc.nl/

Hoe kom je bij Harlinger Mixed Hockeyclub? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Harlinger Mixed Hockeyclub het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Harlinger Mixed Hockeyclub

Bezoekers bekeken ook