Sportskills

Sportskills kun je vinden aan de Kedoestraat 40 in Haarlem.

Meer informatie over Sportskills in Haarlem

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Haarlem of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sportskills wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sportskills in Haarlem is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sportskills vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sportskills in Haarlem meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sportskills ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Kedoestraat 40 in Haarlem. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 41756755, of door te mailen via de website: http://sportskills.net/

Hoe kom je bij Sportskills? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportskills het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Sportskills

Bezoekers bekeken ook