Hockeyclub Delta Venlo

Hockeyclub Delta Venlo kun je vinden aan de Wittendijkweg 59 in Venlo.

Meer informatie over Hockeyclub Delta Venlo in Venlo

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Venlo of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Delta Venlo wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Delta Venlo in Venlo is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Delta Venlo vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Delta Venlo in Venlo meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Delta Venlo ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Wittendijkweg 59 in Venlo. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: https://www.hcdeltavenlo.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Delta Venlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Delta Venlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Delta Venlo

Bezoekers bekeken ook