Mixed Hockey Club Boxmeer

Mixed Hockey Club Boxmeer kun je vinden aan de Sportlaan 3 in Boxmeer.

Meer informatie over Mixed Hockey Club Boxmeer in Boxmeer

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Boxmeer of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockey Club Boxmeer wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockey Club Boxmeer in Boxmeer is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockey Club Boxmeer vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockey Club Boxmeer in Boxmeer meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockey Club Boxmeer ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Sportlaan 3 in Boxmeer. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 485 520 235, of door te mailen via de website: http://www.mhcb.nl/

Hoe kom je bij Mixed Hockey Club Boxmeer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockey Club Boxmeer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Mixed Hockey Club Boxmeer

Bezoekers bekeken ook