HC Barendrecht

HC Barendrecht kun je vinden aan de Zuider Carnisseweg 101 in Barendrecht.

Meer informatie over HC Barendrecht in Barendrecht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Barendrecht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HC Barendrecht wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HC Barendrecht in Barendrecht is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HC Barendrecht vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HC Barendrecht in Barendrecht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HC Barendrecht ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Zuider Carnisseweg 101 in Barendrecht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 180 556 162, of door te mailen via de website: http://www.hcbarendrecht.nl/

Hoe kom je bij HC Barendrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HC Barendrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HC Barendrecht

Bezoekers bekeken ook