HC Zevenbergen

HC Zevenbergen kun je vinden aan de Westrand 5 in Zevenbergen.

Meer informatie over HC Zevenbergen in Zevenbergen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zevenbergen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HC Zevenbergen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HC Zevenbergen in Zevenbergen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HC Zevenbergen vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HC Zevenbergen in Zevenbergen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HC Zevenbergen ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Westrand 5 in Zevenbergen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 168 328 228, of door te mailen via de website: http://www.hockeyclubzevenbergen.nl/

Hoe kom je bij HC Zevenbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HC Zevenbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HC Zevenbergen

Bezoekers bekeken ook