Hockeyclub Delfshaven

Hockeyclub Delfshaven kun je vinden aan de Energieweg 15 in Rotterdam.

Meer informatie over Hockeyclub Delfshaven in Rotterdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Rotterdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Delfshaven wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Delfshaven in Rotterdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Delfshaven vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Delfshaven in Rotterdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Delfshaven ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Energieweg 15 in Rotterdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: https://www.hcdelfshaven.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Delfshaven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Delfshaven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Delfshaven

Bezoekers bekeken ook