Mixed Hockeyclub Goirle

Mixed Hockeyclub Goirle kun je vinden aan de De Schietberg 6 in Goirle.

Meer informatie over Mixed Hockeyclub Goirle in Goirle

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Goirle of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockeyclub Goirle wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockeyclub Goirle in Goirle is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockeyclub Goirle vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockeyclub Goirle in Goirle meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockeyclub Goirle ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op De Schietberg 6 in Goirle. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 13 534 6516, of door te mailen via de website: http://www.mhcgoirle.nl/

Hoe kom je bij Mixed Hockeyclub Goirle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockeyclub Goirle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mixed Hockeyclub Goirle

Bezoekers bekeken ook