Stichtsche Cricket en Hockey Club

Stichtsche Cricket en Hockey Club kun je vinden aan de Kees Boekelaan 1 in Bilthoven.

Meer informatie over Stichtsche Cricket en Hockey Club in Bilthoven

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Bilthoven of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Stichtsche Cricket en Hockey Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Stichtsche Cricket en Hockey Club in Bilthoven is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Stichtsche Cricket en Hockey Club vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Stichtsche Cricket en Hockey Club in Bilthoven meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Stichtsche Cricket en Hockey Club ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Kees Boekelaan 1 in Bilthoven. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 30 228 2700, of door te mailen via de website: http://www.schc.nl/

Hoe kom je bij Stichtsche Cricket en Hockey Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichtsche Cricket en Hockey Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Stichtsche Cricket en Hockey Club

Bezoekers bekeken ook