Leiderdorpse Sportclub Alecto

Leiderdorpse Sportclub Alecto kun je vinden aan de Bloemerd 8 in Leiderdorp.

Meer informatie over Leiderdorpse Sportclub Alecto in Leiderdorp

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Leiderdorp of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Leiderdorpse Sportclub Alecto wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Leiderdorpse Sportclub Alecto in Leiderdorp is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Leiderdorpse Sportclub Alecto vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Leiderdorpse Sportclub Alecto in Leiderdorp meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Leiderdorpse Sportclub Alecto ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Bloemerd 8 in Leiderdorp. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 71 589 1814, of door te mailen via de website: http://www.alecto.nu/

Hoe kom je bij Leiderdorpse Sportclub Alecto? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leiderdorpse Sportclub Alecto het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Leiderdorpse Sportclub Alecto

Bezoekers bekeken ook