HDM

HDM kun je vinden aan de Theo Mann-Bouwmeesterlaan 205 in Den Haag.

Meer informatie over HDM in Den Haag

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Den Haag of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HDM wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HDM in Den Haag is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HDM vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HDM in Den Haag meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HDM ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Theo Mann-Bouwmeesterlaan 205 in Den Haag. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 70 324 1353, of door te mailen via de website: http://www.hdmonline.nl/

Hoe kom je bij HDM? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HDM het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HDM

Bezoekers bekeken ook