Hockeyclub Prinsenbeek (H.C.P.)

Hockeyclub Prinsenbeek (H.C.P.) kun je vinden aan de Postbaan 38 in Prinsenbeek.

Meer informatie over Hockeyclub Prinsenbeek (H.C.P.) in Prinsenbeek

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Prinsenbeek of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Prinsenbeek (H.C.P.) wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Prinsenbeek (H.C.P.) in Prinsenbeek is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Prinsenbeek (H.C.P.) vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Prinsenbeek (H.C.P.) in Prinsenbeek meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Prinsenbeek (H.C.P.) ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Postbaan 38 in Prinsenbeek. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 76 541 2587, of door te mailen via de website: https://www.hcprinsenbeek.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Prinsenbeek (H.C.P.)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Prinsenbeek (H.C.P.) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Prinsenbeek (H.C.P.)

Bezoekers bekeken ook