Panasj Utrecht

Panasj Utrecht kun je vinden aan de in Maarssen.

Meer informatie over Panasj Utrecht in Maarssen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Maarssen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Panasj Utrecht wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Panasj Utrecht in Maarssen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Panasj Utrecht vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Panasj Utrecht in Maarssen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Panasj Utrecht ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op in Maarssen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 46101291, of door te mailen via de website: https://utrecht.panasj.nl/

Hoe kom je bij Panasj Utrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Panasj Utrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Panasj Utrecht

Bezoekers bekeken ook