Hockey Club Enkhuizen (WFHC) is opgeheven

Hockey Club Enkhuizen (WFHC) is opgeheven kun je vinden aan de Immerhornpolder, Immerhornweg 1 in Enkhuizen.

Meer informatie over Hockey Club Enkhuizen (WFHC) is opgeheven in Enkhuizen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Enkhuizen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Club Enkhuizen (WFHC) is opgeheven wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Club Enkhuizen (WFHC) is opgeheven in Enkhuizen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Club Enkhuizen (WFHC) is opgeheven vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Club Enkhuizen (WFHC) is opgeheven in Enkhuizen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Club Enkhuizen (WFHC) is opgeheven ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Immerhornpolder, Immerhornweg 1 in Enkhuizen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 52588991, of door te mailen via de website: https://www.facebook.com/wfhcenkhuizen/

Hoe kom je bij Hockey Club Enkhuizen (WFHC) is opgeheven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Club Enkhuizen (WFHC) is opgeheven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Club Enkhuizen (WFHC) is opgeheven

Bezoekers bekeken ook