Mixed Hockey Club Castricum

Mixed Hockey Club Castricum kun je vinden aan de Van Haerlemlaan 31 in Castricum.

Meer informatie over Mixed Hockey Club Castricum in Castricum

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Castricum of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockey Club Castricum wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockey Club Castricum in Castricum is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockey Club Castricum vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockey Club Castricum in Castricum meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockey Club Castricum ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Van Haerlemlaan 31 in Castricum. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 251 655 347, of door te mailen via de website: http://www.mhcc.nl/

Hoe kom je bij Mixed Hockey Club Castricum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockey Club Castricum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mixed Hockey Club Castricum

Bezoekers bekeken ook