Herqua Sports - Sportwinkel

Herqua Sports - Sportwinkel kun je vinden aan de Schutstraat 79-81 in Hoogeveen.

Meer informatie over Herqua Sports - Sportwinkel in Hoogeveen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Hoogeveen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Herqua Sports - Sportwinkel wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Herqua Sports - Sportwinkel in Hoogeveen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Herqua Sports - Sportwinkel vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Herqua Sports - Sportwinkel in Hoogeveen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Herqua Sports - Sportwinkel ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Schutstraat 79-81 in Hoogeveen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 528 234 100, of door te mailen via de website: https://www.herqua.nl/

Hoe kom je bij Herqua Sports - Sportwinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Herqua Sports - Sportwinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Herqua Sports – Sportwinkel

Bezoekers bekeken ook