Thillartssports

Thillartssports kun je vinden aan de Victorialaan 10 in s-Hertogenbosch.

Meer informatie over Thillartssports in s-Hertogenbosch

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in s-Hertogenbosch of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Thillartssports wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Thillartssports in s-Hertogenbosch is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Thillartssports vooral een Sportwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Thillartssports in s-Hertogenbosch meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Thillartssports ? Je kunt de Sportwinkel bezoeken op Victorialaan 10 in s-Hertogenbosch. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 73 690 7732, of door te mailen via de website: http://www.thillartssports.nl/

Hoe kom je bij Thillartssports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thillartssports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Thillartssports

Bezoekers bekeken ook