Het Hoge Laar

Het Hoge Laar kun je vinden aan de Luttekeweg in Zwolle.

Meer informatie over Het Hoge Laar in Zwolle

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zwolle of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Het Hoge Laar wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Het Hoge Laar in Zwolle is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Het Hoge Laar vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Het Hoge Laar in Zwolle meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Het Hoge Laar ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Luttekeweg in Zwolle. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://hczwolle.nl/

Hoe kom je bij Het Hoge Laar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Hoge Laar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Het Hoge Laar

Bezoekers bekeken ook