Mixed Hockey Club Purmerend

Mixed Hockey Club Purmerend kun je vinden aan de De Munnik, Flevostraat 251 in Purmerend.

Meer informatie over Mixed Hockey Club Purmerend in Purmerend

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Purmerend of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockey Club Purmerend wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockey Club Purmerend in Purmerend is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockey Club Purmerend vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockey Club Purmerend in Purmerend meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockey Club Purmerend ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op De Munnik, Flevostraat 251 in Purmerend. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 299 428 285, of door te mailen via de website: http://www.mhcp.nl/

Hoe kom je bij Mixed Hockey Club Purmerend? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockey Club Purmerend het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mixed Hockey Club Purmerend

Bezoekers bekeken ook