HC Eemvallei, locatie Olympus

HC Eemvallei, locatie Olympus kun je vinden aan de Olympus 18 in Amersfoort.

Meer informatie over HC Eemvallei, locatie Olympus in Amersfoort

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amersfoort of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HC Eemvallei, locatie Olympus wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HC Eemvallei, locatie Olympus in Amersfoort is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HC Eemvallei, locatie Olympus vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HC Eemvallei, locatie Olympus in Amersfoort meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HC Eemvallei, locatie Olympus ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Olympus 18 in Amersfoort. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 33 453 1860, of door te mailen via de website: https://www.hceemvallei.nl/

Hoe kom je bij HC Eemvallei, locatie Olympus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HC Eemvallei, locatie Olympus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HC Eemvallei, locatie Olympus

Bezoekers bekeken ook