Hockeyvereniging Abcoude

Hockeyvereniging Abcoude kun je vinden aan de Ruwelspad 3 in Abcoude.

Meer informatie over Hockeyvereniging Abcoude in Abcoude

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Abcoude of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyvereniging Abcoude wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyvereniging Abcoude in Abcoude is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyvereniging Abcoude vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyvereniging Abcoude in Abcoude meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyvereniging Abcoude ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Ruwelspad 3 in Abcoude. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 294 284 070, of door te mailen via de website: http://www.hvabcoude.nl/

Hoe kom je bij Hockeyvereniging Abcoude? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyvereniging Abcoude het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Hockeyvereniging Abcoude

Bezoekers bekeken ook