Hockey Vereniging Zevenaar

Hockey Vereniging Zevenaar kun je vinden aan de Hengelder 3 in Zevenaar.

Meer informatie over Hockey Vereniging Zevenaar in Zevenaar

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zevenaar of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Vereniging Zevenaar wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Vereniging Zevenaar in Zevenaar is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Vereniging Zevenaar vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Vereniging Zevenaar in Zevenaar meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Vereniging Zevenaar ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Hengelder 3 in Zevenaar. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 316 527 341, of door te mailen via de website: http://www.hvz.info/

Hoe kom je bij Hockey Vereniging Zevenaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Vereniging Zevenaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Vereniging Zevenaar

Bezoekers bekeken ook