Hockey Club Nuenen

Hockey Club Nuenen kun je vinden aan de Lissevoort 8 in Nuenen.

Meer informatie over Hockey Club Nuenen in Nuenen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nuenen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Club Nuenen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Club Nuenen in Nuenen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Club Nuenen vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Club Nuenen in Nuenen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Club Nuenen ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Lissevoort 8 in Nuenen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 40 283 7748, of door te mailen via de website: http://www.hcnuenen.nl/

Hoe kom je bij Hockey Club Nuenen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Club Nuenen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Club Nuenen

Bezoekers bekeken ook